Professionalitat i serietat a qualsevol tipus d'esdeveniments

Asseguri l'èxit del seu esdeveniment

A Diagonal Azafatas posem a la seva disposició un equip d'hostesses professionals en les quals pot confiar els seus actes amb la major garantia d'èxit.

L'alta preparació i formació de les nostres hostesses així com la seva simpatia i la seva professionalitat és, sens dubte, la nostra millor característica i la garantia de que els seus esdeveniments siguin un èxit.

El nostre mètode de treball se centra a captar les necessitats del client, el seu caràcter, la seva imatge, el que, gràcies a diposr d'un ampli catàleg d'hostesses, ens permet poder oferir els candidats més adients en cada moment i per a cada ocasió.
Estem altament especialitzats en:

  • Congressos i convencions
  • Reunions i seminaris
  • Assemblees generals i juntes d'accionistes
  • Reunions de treball
  • Esdeveniments socials
  • Transfers, "hospitality"
  • Acreditacions i guarda-roba
  • Actes polítics i institucionals
  • Actes culturals
  • Festes nocturnes i concerts musicals.

Impulsi la demanda dels seus clients potencials

Els promotors/es són una excel·lent opció per a presentar la informació, augmentar la demanda o diferenciar els seus productes dels de la competència.

A Diagonal Azafatas ens encarreguem de tot el cicle de vida d'una promoció, des del seu disseny i la seva planificació, fins a la supervisió i coordinació de la seva execució. Podem ajudar-los en la selecció de llocs, disseny i gestió d'espais, negociació i seguiment de la producció de productes promocionals, gestionant la logística, el transport, i, en general, amb tot allò que sigui necessari per assegurar l'èxit de la promoció.

El nostre ampli àmbit territorial de treball ens permet assegurar l'homogeneïtzació de la promoció, es realitzi on es realitzi, així com la seva adequació a entorns diferents mantenint l'esperit de la mateixa, si així es considerés

Els promotors/es de Diagonal Azafatas l'ajudaran a impulsar la demanda de la seva marca, producte o servei mitjançant la interacció amb els clients potencials.

Todo lo que necesite para sus eventos

El nostre ampli catàleg de col·laboradors, així com la nostra agilitat en la captació de recursos de qualsevol tipus, ens permet una gran flexibilitat per poder oferir aquells perfils que siguin necessaris

Cambrers/es, repartidors/es, figurants, patinadors/es ... Qualsevol que sigui la seva necessitat nosaltres la cobrim.

Els nostres clients troben a Diagonal Azafatas tot el que desitgen d'una manera ràpida i senzilla, estalviant temps, diners i preocupacions, garantint la qualitat que és el tret que ens diferencia.

Tota la nostra experiència a la seva disposició

Olimpíades Barcelona '92
Empresa recomanada pel COOB '92


Els nostres més de 24 anys d'experiència ens posicionen com un valor segur per a tots els esdeveniments.

L'experiència del nostre staff directiu, l'àmplia llista de projectes realitzats, així com la seva diversitat, ens dota d'un ampli bagatge que posem a la seva disposició.

A Diagonal Azafatas podem assessorar i co·llaborar en la consecució dels seus objectius de màrqueting, comunicació i recursos humans, descarregant-los de tot allò que no sigui el seu objecte de negoci.